ANDREE JARDIN – Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart/Tampico

ANDREE JARDIN – Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart/Tampico

Vackert handgjorda städredskap i ett designsamarbete mellan Andrée Jardin och Mr & Mrs Clynk designer-duo.

I setet ingår en handborste i 100% naturliga material hästhår och vegetabiliska fibrer, en sopskyffel och två praktiska väggkrokar du kan hänga upp dina redskap på efter användning så är de alltid där när de behövs.

Mått;
Borste 30 cm
Skyffel 28,5 x 20 cm,
Krokar 8,5 x 5,5 cm

– Bokträ från hållbart skogsbruk i Frankrike. Lackat trä
– Epoxistål
– Svart hästhår blandat med naturliga vegetabiliska Tampico fibrer (extraherat från Agave Lechuguilla-växten) – 100% naturliga material
– Förpackning tillverkad av återvunnen kartong
– Tillverkad i Frankrike

Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar. George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.

Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.

Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika. I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.

Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.

Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem.

Läs mer om ANDREE JARDIN – Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart/Tampico

ANDREE JARDIN – Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart/Tampico

Sopset

Hitta ANDREE JARDIN – Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart/Tampico även hos:

Rulla till toppen