Appennino Tryffelsås

Appennino Tryffelsås

Denna härliga tryffelkräm, eller om man föredrar att kalla den sås, består av svamp, svarta oliver och vit tryffel toppad med salt och olivolja. Ett burk med traditionella italienska godsaker, plockade på sommaren och lagrade för vintern.
Tryffelsåsen kan verkligen göra underverk i köket och passar väldigt bra till tartar men även till all sorts pasta och risotto. För den som älskar den salta och speciella ”jordiga” tryffelsmaken kan den även användas på polenta och allt annat som i sig har en väldigt mild smak. Innehåller 80 gram och är glutenfri.
Appenino tryffelsås består av: svamp (Agaricus bisporus), 50% olivolja, sommartryffel (Tuber aestivum vit) 3,2% svarta oliver, salt, arom. Den har en hållbarhet på 3 år på en torr och sval plats (när den är oöppnad). Den innehåller inga konserveringsmedel och måste därför förvaras i kylen efter att ha öppnats.

Läs mer om Appennino Tryffelsås

Appennino Tryffelsås

Delikatesser

Hitta Appennino Tryffelsås även hos:






Rulla till toppen