Beko GNE60530DX Frenchdoor

Beko GNE60530DX Frenchdoor
Beko GNE60530DX Frenchdoor
Beskrivning av Beko GNE60530DX Frenchdoor

Du får: Modellen från Beko har en kylkapacitet på hela 378 liter och har plats till allt det ett storhushåll behöver i vardagen. I frysdelen får du plats med 152 liter. Med energiklass A++ ligger detta Side-by-Side skåp i den bästa änden av energiskalan. Det betyder att din elräkning inte kommer skena iväg samtidigt som det är skonsamt mot miljön.

En smart detalj är den automatiska avfrostningsfunktionen som gör att frysen frostar av sig själv. Formattering: Den ventilerade kylningen är din garanti för samma temperatur både i botten mitten och högst upp i kylskåpet. Med den digital temperaturinställning kan du ställa in temperaturen exakt som du vill ha den. LED-belysningen gör att du enkelt får överblick över dina matvaror.

Du kan alltid hämta kallt vatten i detta skåp eftersom den har en vattendispenser Du har också tillgång till istärningar. Med detta skåp förvarar du alla frysvaror i lådor under kylsektionen. Det innebär flera fördelar bla. får du en bredare kylsektion och det är enkelt att förvara och finna fram de olika frystvaror du har hemma.

Läs mer om Beko GNE60530DX Frenchdoor...


Sök bästa pris på Beko GNE60530DX Frenchdoor hos: