Beko GNE60530X

Beko GNE60530X
Beko GNE60530X
Beskrivning av Beko GNE60530X

Det får du: Med en kylkapacitet på 387 liter har detta skåpet från Beko massor av plats till också den helt stora familjen som ska ha plats för både vardagsinköpen och storinköp. I frysen finns det plats till 152 liter. Med energiklass A++ ligger detta Side-by-Side skåp i den bästa änden av energiskalan. Det betyder att din elräkning inte kommer skena iväg samtidigt som det är skonsamt mot miljön.

En annan fördel med denna frys är den automatiska avfrostningsfunktionen som gör att du kan hålla ledigt och låta frysen frosta av sig självt. Ventilerad kylning betyder att kylskåpet alltid håller samma temperatur oavsett hylla i skåpet. Skåpet har digital temperaturinställning som låter dig ställa in det exakta gradtalet du önskar. LED-belysningen gör att du enkelt får överblick över dina matvaror.

Is till vattnet eller drinken finner du i isbitsbehållaren. Skåpet har fryslådor istället för ett frysskåp. Det betyder att kylsektionen blir bredare och frysvarorna organiseras i en eller flera lådor under kylen.

Läs mer om Beko GNE60530X...


Sök bästa pris på Beko GNE60530X hos: