Blomberg BTGS483WG0

Blomberg BTGS483WG0
Blomberg BTGS483WG0
Beskrivning av Blomberg BTGS483WG0

Varuinformation:

Har du behov för att torka en större mängd tvätt åt gången är denna torktumlare ett perfekt val då den har en kapacitet på 8 kg kläder.

Torktumlaren har en möjlighet för sensorstyrning. Det betyder att maskinen själv avgör torktiden på dina kläder. En sensor i maskinen mäter hur mycket fukt som finns kvar och bestämmer torktiden utifrån mätresultatet. Med framskjuten start kan du ställa in torktumlaren till att starta när det passar dig. På så vis kan du göra inställningen så att den kör när du är hemma eller om du hellre föredrar när du är på jobbet. Med sin ljudnivå på 65 dB behöver du inte oroa dig för allt för mycket oväsen när du torkar dina kläder.

Torktumlaren är märkt med energiklasse A++. Det betyder att du kan torka dina kläder med gott samvete både vad gäller miljö och din elräkning.

Om du vill ha torktumlaren ovanpå din tvättmaskin är det viktigt att du kommer ihåg att kolla bredd och djup på torktumlaren. Bredden på denna torktumlare är: 595 mm. Djupet på torktumlaren mäter: 609 mm.

Läs mer om Blomberg BTGS483WG0...


Sök bästa pris på Blomberg BTGS483WG0 hos: