Bosch MSM881X2 DEMO

Bosch MSM881X2 DEMO
Bosch MSM881X2 DEMO
Beskrivning av Bosch MSM881X2 DEMO

Bosch stavmixer MSM881X2 med spiralsladd och stort tillbehörspaket
 

Inklusive Kubixx tärningsskärare och en mångsidig matberedartillsats
 

Denna stavmixer är rätt val för dig som inte nöjer dig med annat än professionella köksmaskiner. En extremt kraftfull motor på 800 watt 12 hastigheter och turbofunktion för maximal effekt kan du med lätthet ta dig an allt ifrån enkla till riktigt tuffa uppgifter.

Mixerfoten i rostfritt stål är utrustad med de fyrvingade knivbladen QuattroBladePro för optimal effektivitet och snabba resultat. 
 

Optimal komfort

Trots sin kraftfulla motor är stavmixern både tystgående och vibrationsfri för att ge optimal komfort. Gummerade ytor på handtaget ger ett stabilt grepp och stora knappar för hastighetsregleringen gör hanteringen enkel. Den unika spiralsladden gör dessutom att du slipper sladdtrassel vilket ger en bekvämare och mer avslappnad användning.

Med den patenterade mekaniken för byte av tillbehör är det dessutom busenkelt att byta mellan de olika verktygen. 

Mer än bara en mixer

Tack vare ett enormt tillbehörspaket är denna stavmixermodell snarare att betrakta som en mindre köksmaskin. 
Bland de medföljande tillbehören finns bland annat en graderad bägare med tättslutande lock en ballongvisp en minihackare för till exempel färska örter lök kött eller nötter en innovativ matberedare med flertalet tillbehör för att skiva blanda riva och knåda deg.
Unikt för denna modell är den smarta tärningsskäraren Kubixx som skär exempelvis frukt och grönsaker i tärningar om 9 x9 eller 13 x 13 mm.

Samtliga tillbehör samt mixerfoten tål maskindisk.

Läs mer om Bosch MSM881X2 DEMO...


Sök bästa pris på Bosch MSM881X2 DEMO hos: