DeLonghi PrimaDonna Exclusive

DeLonghi PrimaDonna Exclusive
DeLonghi PrimaDonna Exclusive
Beskrivning av DeLonghi PrimaDonna Exclusive

De'Longhi Primadonna Exclusive – ESAM 6900.M

PrimaDonna Exclusive sätter en helt ny standard när det gäller espressomaskiner och är den absoluta toppmodellen från den anrika tillverkaren De'Longhi. Här rör det sig om en sällsynt exklusiv helautomatisk kaffe- och espressomaskin i borstat stål med hög användarvänlighet och en stor mängd funktioner och valmöjligheter. Hos denna modell har De'Longhi adderat till varm choklad till den långa lista av specialiteter maskinen kan förse dig med. Till PrimaDonna Exclusive medföljer även en speciellt framtagen karaff för varm choklad.

Med hjälp av det patenterade och helautomatiska mjölksystemet samt kaffebryggning genom ett enkelt knapptryck är det bekvämt och lätt att tillaga ditt favoritkaffe oavsett om det rör sig om cappuccino varm choklad latte macchiato eller bara en slät kopp kaffe. Den stora färgdisplayen gör att maskinen kan betjänas intuitivt och bekvämt.

Denna espressomaskin är utrustad med det automatiska mjölkskumningssystemt AutoCappuccino som tillreder mjölken precis som du vill ha den. Mjölksystemet innehåller en löstagbar thermo-mjölkbehållare och har en automatisk rengöringsfunktion. Med hjälp av ångmunstycket/steamern kan du både generera ånga och tappa upp varmt vatten.

Maskinen har en inbyggd kaffekvarn som genom att alltid ge dig färskmalet kaffe kan säkerställa en aromatisk smakupplevelse vid varje kopp. Kvarnen är ljudsvag och har hela 15 inställningsmöjligheter.

Med PrimaDonna Exclusive är det enkelt för hela familjen att brygga sin favoritdryck tack vare att maskinen kan komm ihåg flera användares inställningar. Genom att finjustera kaffets smakintensitet vatten- respektive kaffemängden samt bryggtemperaturen kan du skräddarsy inställningarna helt efter din smak.

Espressomaskinen kan brygga en eller två koppar åt gången och är utrustad med integrerad koppvärmare.

Denna maskin har två stycken värmeelement – en för kaffebryggning och en för ånga (vid steamning/mjölkskumning) som ska ske vid två olika temperaturer. Fördelarna med att ha ett värmesystem med två värmeelement istället för exempelvis ett system med thermoblock eller endast ett värmeelement är att du slipper väntetiden mellan olika funktioner vilket annars krävs när systemet ska växla mellan olika temperaturer. Denna espressomaskin är istället alltid redo för tillredning vid två olika temperaturer. 

Läs mer om DeLonghi PrimaDonna Exclusive...


Sök bästa pris på DeLonghi PrimaDonna Exclusive hos: