DeLonghi PrimaDonna XS DeLuxe

DeLonghi PrimaDonna XS DeLuxe
DeLonghi PrimaDonna XS DeLuxe
Beskrivning av DeLonghi PrimaDonna XS DeLuxe

De'Longhi PrimaDonna XS DeLuxe – ETAM 36.365.M

Denna helautomatiska kaffe- och espressomaskin från italienska De'Longhi har en extra kompakt och modern design. Utsidan är i borstat stål och har läckra touch-knappar som ger en exklusiv känsla.

Tack vare det helautomatiska mjölkskumningssystemet och bryggningsprocessen är maskinen oerhört användarvänlig. Du behöver inte göra mer än att trycka på en knapp för att tillreda ditt favoritkaffe oavsett om det rör sig om en cappuccino latte macchiato eller en bara en slät kopp kaffe.

Espressomaskinen är utrustad med det automatiska och lättanvända mjölkskumningssystemet LatteCrema som kan tillreda ett perfekt mjölkskum till din cappuccino eller caffe latte. Systemet innehåller en avtagbar mjölbehållare och har en automatisk rengöringsfunktion. Samtidigt finns även steamer/ångmunstycke som kan generera ånga eller tappa upp varmt vatten.

Den integrerade kaffekvarnen ger dig färskmalt kaffe och garanterar en aromatisk smakupplevelse vid varje kopp. Kvarnen är dessutom mycket tyst och har hela 13 inställningsmöjligheter.

Med hjälp av en smart minnesfunktion kan PrimaDonna XS DeLuxe komma ihåg dina personliga favoritinställningar och alltid vara redo att brygga ditt favoritkaffe. Du har nämligen möjlighet att finjustera aromintensitet vatten- och kaffemängd samt bryggtemperatur precis efter din smak.

Espressomaskinen kan brygga antingen en eller två koppar kaffe åt gången och har integrerad koppvärmare.

Denna maskin har två stycken värmeelement – en för kaffebryggning och en för ånga (vid steamning/mjölkskumning) som ska ske vid två olika temperaturer. Fördelarna med att ha ett värmesystem med två värmeelement istället för exempelvis ett system med thermoblock eller endast ett värmeelement är att du slipper väntetiden mellan olika funktioner vilket annars krävs när systemet ska växla mellan olika temperaturer. Denna espressomaskin är istället alltid redo för tillredning vid två olika temperaturer.

Läs mer om DeLonghi PrimaDonna XS DeLuxe...


Sök bästa pris på DeLonghi PrimaDonna XS DeLuxe hos: