Electrolux UltraOne Power DEMO ZUOPOWER

Electrolux UltraOne Power DEMO ZUOPOWER
Electrolux UltraOne Power DEMO ZUOPOWER
Beskrivning av Electrolux UltraOne Power DEMO ZUOPOWER

Electrolux UltraOne Power

– Ytterst kraftfull dammsugare från Electrolux inkl. fjärrkontroll i handtag och effektivt roterande motormunstycke.

Den mycket populära UltraOne Power har nu kommit i en ny förbättrad och uppgraderad version. Den nya UltraOne Power har ett supereffektivt motormunstycke. Den roterande borsten aktiveras efter behov och är eldriven vilket är mera effektivt än de normala luftdrivna motormunstycken (turbomunstycke) Den roterande borsten är bra på att rensa mattor i djupet och ger märkbart bättre rengöringsresultat. 

Med UltraOne Power har du en effektiv och kraftfull medhjälpare när det gäller rengöringen i hemmet. Denna dammsugare har en hittills oöverträffad sugförmåga snygg och genomtänkt design hög kvalitet och många praktiska funktioner som gör dammsugningen snabb och effektiv. Inte minst tack vare det ergonomiska handtaget med inbyggd fjärrkontroll till sugstyrkan.

Välägnad även till större hem på grund av den stora dammsugarpåsen på hela fem liter. Samtidigt har UltraOne Power en aktionsradius på 12 meter (sladd på 9 m). Dammsugaren levereras med tvättbart HEPA 13 filter vilket även gör den allergivänlig. 

Läs mer om Electrolux UltraOne Power DEMO ZUOPOWER...


Sök bästa pris på Electrolux UltraOne Power DEMO ZUOPOWER hos: