Electrolux ZUODELUXE+ DEMO UltraOne Deluxe+

Electrolux ZUODELUXE+ DEMO UltraOne Deluxe+
Electrolux ZUODELUXE+ DEMO UltraOne Deluxe+
Beskrivning av Electrolux ZUODELUXE+ DEMO UltraOne Deluxe+

Electrolux UltraOne Deluxe+ AAA

– Med fjärrstyrd sugstyrkeregulering

Bättre blir det nästan inte! Den ytterst populära UltraOne serien har nu kommit i en ny förbättrad och uppgraderad version. Just denna  Deluxe+ modell kryddaslite extra med en oöverträffad komfort tack vare den fjärrstyrda sugstyrkereguleringen i  AeroPro Active handtaget.

Den nya UltraOne Deluxe+ är med högsta klassificering (A) i hela tre kategorier på energimärket: Rengöringsförmåga på hårdgolv energiklass samt dammission. 

Med UltraOne Deluxe+ har du en ytterst effektiv och kraftfull assistent vad gäller rengörningen i hemmet. Denna dammsugare har en fantastisk sugförmåga snygg och genomtänkt design hög kvalitet och många praktiska funktioner som gör dammsugningen snabb och effektiv. Inte minst tack vare det ergonomiska handtaget med inbyggd fjärrkontroll till sugstyrkan.

Välägnad även till större hem på grund av den stora dammsugarpåsen på hela fem liter. Samtidigt har UltraOne Power en aktionsradius på 12 meter (sladd på 9 m). Dammsugaren levereras med tvättbart Allergy Plus filter vilket även gör den allergivänlig

Läs mer om Electrolux ZUODELUXE+ DEMO UltraOne Deluxe+...


Sök bästa pris på Electrolux ZUODELUXE+ DEMO UltraOne Deluxe+ hos: