Grundig GLPN 66820

Grundig GLPN 66820

Kylskåp GLPN 66820 Grundig

Det vita kylskåpet GLPN 66820 från Grundig är en hög modell på 186,5 cm med en kapacitet på 365 liter, inklusive en freshZone-låda på 31 liter.

Bevara vitaminerna i din mat med Vitaminzone-lådan
Skydda vitaminerna i grönsaker och frukt med den inbyggda Vitaminzone-lådan, som simulerar solens naturliga ljusförhållanden. Att förvara färska grönsaker i den speciella Vitaminzone-lådan är lite som att plantera dem på nytt. Den inbyggda teknologin simulerar det naturliga ljusförhållandet som solen ger så att mängden c-vitamin som finns i röda grönsaker och frukt bevaras på bästa sätt. Denna teknologi sparar både plånbok och miljö.

AeroFresh håller din mat fräsch längre med jämn kylning
AeroFresh-kylsystemet minimerar temperaturfluktuationer och sprider kall luft jämnt för att förlänga livslängden på din mat.

Vikbart vinställ
Med ett praktiskt vikbart vinställ kan du enkelt förvara dina favoritviner i kylen.

Effektiv LED-belysning för överblick
Den effektiva LED-belysningen ger dig en tydlig överblick över dina förvarade livsmedel samtidigt som den är energieffektiv och hållbar.

Skydda din mat med praktiskt dörrlarm
Med det praktiska dörrlarmet på GLPN 66820 X kommer du aldrig mer behöva oroa dig för att kylskåpsdörren står öppen och maten blir förstörd.

Justera dörrhängningen efter dina behov
Dörren är högerhängd men kan enkelt hängas om efter dina behov och önskemål, vilket ger dig ökad flexibilitet och bekvämlighet.

Läs mer om Grundig GLPN 66820

Grundig GLPN 66820

Kylskåp

Hitta Grundig GLPN 66820 även hos:





Rulla till toppen