Hårtørrer ProDryer 2300W

Hårtørrer ProDryer 2300W
Hårtørrer ProDryer 2300W
Beskrivning av Hårtørrer ProDryer 2300W

Philips Pro-hårtorken är på 2 300 W och torkar snabbt med mindre skador tack vare den innovativa och unika Style & Protect Concentrator-tekniken. Du undviker överhettning av håret samtidigt som du får samma suveräna stylingprestanda.

Vackert stylat hår
• Professional 2300 W för fantastiska stylingresultat
• Kalluftsfunktion för att forma din egen stil
• Professional AC-motor ger 50 % ökad livslängd
• 120 km/h torkningshastighet för snabb torkning
• 2 tunna (6 mm och 8 mm) fönmunstycken för perfekt styling

Mindre slitage på håret
• Mindre slitage med Style&Protect-munstycket
• Bästa torktemperaturen med ThermoProtect-temperatur
• Skonsammare med joniskt vårdande funktion för glansigt hår utan friss.
• Skonsammare med keramisk teknik som ger infraröd värme 

Lättanvänd
• Sex flexibla hastighets- och temp.inst. för full kontroll
• Godkänd 3 m sladdlängd
• *2 års garanti plus 3 år vid registrering online

Style & Protect-fönmunstycke
Det innovativa och unika Style & Protectmunstycket har utformats för att ge exakt styling av håret med ett munstycke på 6 mm samtidigt som det vårdar om håret. När ett tunt munstycke används till att styla håret kommer det mycket nära håret och vidrör det ibland. Värme upp till 180 °C byggs upp och skadar håret genom överhettning. Style & Protect-munstycket öppnar fliken när håret blir för varmt och släpper på så sätt ut överflödig värme och ger en bättre stylingeffekt. 

ThermoProtect-inställning 
ThermoProtect-temperaturen ger optimal torktemperatur och extra skydd mot överhettning av håret. Med samma kraftfulla luftflöde får du bästa resultat på ett skonsamt sätt. 6 hastighets- och temperaturinställn. Hastigheten och temperaturen kan enkelt justeras så att du får en perfekt frisyr. Sex olika inställningar ger dig exakt och skräddarsydd styling. 

Professional 2300 W 
Den här 2 300 W Professional-hårtorken har ett kraftfullt luftflöde. Kombinationen av hög effekt och hastighet gör det enkelt att snabbt torka och forma håret. 

Joniskt vårdande 
Med vårdande jonfunktion får du antistatisk torkning. Laddade negativa joner eliminerar statisk elektricitet vårdar håret och sluter dess porer så att hårets lyster och glans intensifieras. Resultatet blir ett hår som är vackert glansigt mjukt och krusningsfritt. 

Keramisk teknik 
Det keramiska elementet avger mycket infraröd värme som har en mild värme som hjälper till att torka håret inifrån och skydda det från att bli för torrt utan att kompromissa med hastigheten och effektiviteten. 

Kalluftsfunktion 
En proffsfunktion som du bara måste ha. Med Cold Shot-knappen får du ett intensivt kallt luftflöde. Den används när du vill fixera frisyren efter styling. 

Professionell AC-motor 
Motortypen har särskilt utvecklats för den professionella marknaden och ger dig flera fördelar. Viktigast av allt är att den har längre livslängd än vanliga motorer vilket förlänger hårtorkens livslängd med 50 %. Dessutom har den ett extra kraftfullt luftflöde som gör att den här torke

Läs mer om Hårtørrer ProDryer 2300W...


Sök bästa pris på Hårtørrer ProDryer 2300W hos: