Juicer 1000W

Juicer 1000W
Juicer 1000W
Beskrivning av Juicer 1000W

Mer juice. Mindre jobb.

Med Philips Avance juicemaskin pressar du på några sekunder ut maximalt med saft ur frukt och grönsaker. XXL-röret rymmer hela frukter så det är bara att ladda upp med dina favoritfrukter och sätta igång. Tack vare den smarta pre-cleaning funktionen kan hela familjen få sina olika favoritjuicer vid samma tillfälle utan att ni behöver rengöra emellan.

Få 10 % mer juice

Tack vare det innovativa juicepressystemet med upp och nedvänd sil pressar juicemaskinen ur varenda droppe av frukt och grönsaker och skapar en juicefontän. Du får upp till 10 % mer juice jämfört med Philips ledande juicemaskin HR1861.

Gör upp till 25 liter juice på samma gång

Med det innovativa juicesystemet med upp och nedvänd sil får du ut upp till 10 % mer juice med den här juicemaskinen upp. Beroende på vilken typ av frukt eller grönsak som används kan man göra upp till 25 l juice på en gång utan att behöva tömma fruktköttsbehållaren.

Gör juice av de hårdaste ingredienserna – 1 000 W

Gör juice av de hårdaste ingredienserna med den kraftfulla motorn på 1 000 W.

Du behöver inte skära upp frukten i förväg tack vare XXL-inmatningsröret

Det extra stora inmatningsröret på 80 mm gör det möjligt att göra juice av stora frukter och grönsaker som äpplen morötter och rödbetor utan att du behöver skära dem i bitar först.

Tillbehör till citruspress

Tack vare citruspresstillbehöret kan du göra egen apelsinjuice varje dag. Det självroterande systemet använder optimal hastighet till att snabbt och enkelt göra juice. Du behöver knappt trycka på pressklossen.

QuickClean-teknik med polerad sil

Philips-juicemaskinen är utformad för enkel rengöring tack vare QuickClean-teknik. Tack vare förrengöringsfunktionen och den polerade silen som är lätt att rengöra behöver du bara skölja för att rengöra.

Förrengöringsfunktion sköljer borta oönskade fibre

Philips-juicemaskinen är den ledande råsaftscentrifugen på marknaden med en förrengöringsfunktion. Genom att hälla vatten i pressklossen kan du skapa en fontän i apparaten som sköljer bort oönskade fibrer från locket och gör silen lättare att rengöra.

Torka bort fibrerna från silen med slät yta hur enkelt som helst

Fruktkött fastnar i en vanlig sil vilket gör den mycket svår att rengöra. Så är inte fallet för den polerade QuickClean-silen i Philips-juicemaskinen eftersom alla ytor är helt släta. Efter förrengöringen kan du enkelt torka bort de återstående fibrerna med en vanlig köksborste. Hela juicemaskinen kan nu rengöras på mindre än en minut!

Allt fruktkött samlas på ett ställe för enkel kassering

Allt fruktkött samlas där det ska samlas: i fruktköttsbehållaren till den här juicemaskinen från Philips. Det innebär att du inte längre behöver avlägsna fruktkött från andra delar t.ex. locket. Den runda designen och plana ytorna utan skrymslen och vrår gör att fruktköttet är lätt att komma åt och att behållaren är mycket lättare att rengöra.

Alla delar kan diskas i diskmaskin

Alla löstagbara delar kan diskas i di

Läs mer om Juicer 1000W...


Sök bästa pris på Juicer 1000W hos: