LG Hom-Bot 6260 LV

LG Hom-Bot 6260 LV
LG Hom-Bot 6260 LV
Beskrivning av LG Hom-Bot 6260 LV

LG Hom-Bot Square 6260 LV – Dual Eye

Robotdammsugaren Hom-Bot från LG lanseras i två olika serier: LG Hom-Bot Square DualEye i färgerna Ruby Red Mirror Black och Italian Red samt LG Hom-Bot Square SingleEye i färgen Titan Silver.

LG Hom-Bot Square är en mästare på att dammsuga. Den rektangulära formen de extra långa borstarna och LGs Corner Matster-teknik gör det möjligt för robotdammsugaren att på egen hand dammsuga perfekt i hörn och vrår. En inbyggd turbofunktion ökar automatiskt borstarnas hastighet när dammsugaren registrerar att den befinner sig på en golvmatta. Här har du en klar vinnare i alla lägen.

Bäst i test
Råd & Rön testade toppmodellen Hom-Bot Square DualEye (VR6270LVMB i Mirror Black) i tidning nr. 10 2013 och utnämnde dammsugaren till bäst i test. Modellen fick högsta betyga när det gällde uppsugningsförmågan (där bland annat test på djurhår ingick) ljudnivå och kapacitet. Den kammade även hem titeln som den tystaste dammsugaren av alla testmodellerna tack vare sin låga ljudnivå som endast uppmättes till 53 dB i Råd & Röns ljudtest. Vid bedömningen konstaterade man även att denna modell var enklast att använda och rengöra.

Med sin unika design och avancerade kamerateknolog tar LG Hom-Bot begreppet robotdammsugare ett steg längre och ger oerhört bra städresultat.

Navigation med hjälp av en virtuell bild
I motsats till enklare robotdammsugare har toppmodellen Hom-Bot Square DualEye två stycken inbyggda kameror som tillsammans skapar en bild eller karta över ditt hem. Således kan dammsugaren navigera bättre i dittt hem och programmeras att agera precis som du vill. Samtliga modeller är utrustade med ultraljudssensorer som hjälper dammsugaren att beräkna avstånder till olika typer av hinder så att den inte kollliderar med väggar möbler eller faller ned för kanter eller trappor.

Dessutom är LG Hom-Bot Square mycket pålitlig. Det virtuella kortet gör att dammsugaren kan minnas var den tidigare varit och kan påbörja städningen vid samma plats om du exempelvis tillfälligt skulle behöva lyfta eller flytta på den. Likaså om batterinivån är låg behöver laddas under städningens gång. Dammsugaren kan då på egen hand navigera tillbaka till laddningsstationen och efter att batteriets laddat upp fullföljer den dammsugningen från den plats där den slutade.

Robotdammsugaren har även en extra stor dammbehållare som är enkel att tömma.

Denna modell har två kameror (dual eye) och timerfunktion men ingen Dry mopping-funktion. Den är lika effektiv som modellen 6270 LVM(B) på hårda golv men 10% mindre effekiv på mattor. 

Läs mer om LG Hom-Bot 6260 LV...


Sök bästa pris på LG Hom-Bot 6260 LV hos: