LG Hom-Bot 6340 LV

LG Hom-Bot 6340 LV
LG Hom-Bot 6340 LV
Beskrivning av LG Hom-Bot 6340 LV

LG Hom-Bot Square 6340 LV – Single Eye Titan Silver

Robotdammsugaren Hom-Bot från LG lanseras i två olika serier: LG Hom-Bot Square DualEye i färgerna Ruby Red Mirror Black och Italian Red samt LG Hom-Bot Square SingleEye i färgen Titan Silver. 

LG Hom-Bot Square är en mästare på att dammsuga. Den rektangulära formen de extra långa borstarna och LGs Corner Matster-teknik gör det möjligt för robotdammsugaren att på egen hand dammsuga perfekt i hörn och vrår. En inbyggd turbofunktion ökar automatiskt borstarnas hastighet när dammsugaren registrerar att den befinner sig på en golvmatta. Här har du en klar vinnare i alla lägen.

Bäst i test
Råd & Rön testade toppmodellen Hom-Bot Square DualEye (VR6270LVMB i Mirror Black) i tidning nr. 10 2013 och utnämnde dammsugaren till bäst i test. Modellen fick högsta betyga när det gällde uppsugningsförmågan (där bland annat test på djurhår ingick) ljudnivå och kapacitet. Den kammade även hem titeln som den tystaste dammsugaren av alla testmodellerna tack vare sin låga ljudnivå som endast uppmättes till 53 dB i Råd & Röns ljudtest. Vid bedömningen konstaterade man även att denna modell var enklast att använda och rengöra.

Smart teknologi
Med sin unika design och avancerade kamerateknolog tar LG Hom-Bot begreppet robotdammsugare ett steg längre och ger oerhört bra städresultat.

Modellen är även utrustad med ultraljudssensorer som hjälper dammsugaren att beräkna avständer till olika typer av hinder så att den aldrig kolliderar med väggar möbler eller andra saker som kommer i vägen samt enkelt undviker trappor och kanter.

Dessutom är LG Hom-Bot Square mycket pålitlig. Det virtuella kortet gör att dammsugaren kan minnas var den tidigare varit och kan påbörja städningen vid samma plats om du exempelvis tillfälligt skulle behöva lyfta eller flytta på den. Likaså om batterinivån är låg behöver laddas under städningens gång. Dammsugaren kan då på egen hand navigera tillbaka till laddningsstationen och efter att batteriets laddat upp fullföljer den dammsugningen från den plats där den slutade.

Robotdammsugaren har också en extra stor dammbehållare som är enkel att tömma.

Denna modell SingleEye har endast en kamera och är utan timer och Dry mopping-funktion. Den dammsuger dock lika effektivt vid hörn och kanter som de andra modellerna av LG Hom-Bot och är endast 3 % mindre effekti än 6270 LVM(B) på hårda golv och 15 % mindre effektiv på mattor. Batteriet är på 1500 mAh medan andra modellerna har batterier på 1900 mAh.

Läs mer om LG Hom-Bot 6340 LV...


Sök bästa pris på LG Hom-Bot 6340 LV hos: