Napoleon Freestyle 425 gasolgrill

Napoleon Freestyle 425 gasolgrill

Om du vill ha en gasolgrill som är både kvalitativ och mångsidig, då är Napoleon Freestyle™-seriens grillar det du söker. Dessa grillar har allt du behöver för att grilla som ett proffs, oavsett om du vill ha gasol, kol eller rök.
Vad är det som gör Freestyle™-seriens grillar så speciella?
Freestyle™-seriens grillar har fyra bottenbrännare i rostfritt stål som ger en kraftfull och jämn värme över hela grillytan. Grillarna har också WAVE™ grillgaller i porslinsemaljerat gjutjärn, som ger en bra värmefördelning och ett snyggt grillmönster på maten. Grillgallret är också lätt att rengöra och underhålla, tack vare den emaljerade ytan som motstår rost och repor.
Hur är Freestyle™ 425 utformad?
Freestyle™ 425 är en av modellerna i Freestyle™-serien, och den har en generös grillyta på 60×45 cm, vilket är tillräckligt stort för att grilla för åtta personer samtidigt.
Hur monterar, tänder och använder jag Freestyle™ 425?
Freestyle™ 425 är enkel att montera, tända och använda. Montering av grillen tar bara cirka 45 minuter, och du behöver inga verktyg eller skruvar. Tändning av grillen är snabb och säker, tack vare Napoleon’s JETFIRE™-teknik som ger en pålitlig gnista varje gång. Användning av grillen är smidig och bekväm, tack vare Napoleons konstruktion som ger en jämn värmefördelning över hela grillytan. Du kan också mäta temperaturen i grillen med ACCU-PROBE™-termometer.

Läs mer om Napoleon Freestyle 425 gasolgrill

Napoleon Freestyle 425 gasolgrill

Gasolgrill

Hitta Napoleon Freestyle 425 gasolgrill även hos:


Rulla till toppen