Napoleon Legend 425 gasolgrill

Napoleon Legend 425 gasolgrill

Om du vill ha en gasolgrill som är både högkvalitativ och mångsidig, då är Napoleon Legend-seriens grillar det du söker. Dessa grillar har ett 10-år långt garantiprogram, vilket ger dig garanterad Napoleon-kvalitet till de legendariska grillmästarna.
Vad är det som gör Legend-seriens grillar så speciella?
Legend-seriens grillar har fyra bottenbrännare i rostfritt stål som ger en kraftfull och jämn värme över hela grillytan. Grillarna har också WAVE™-grillgaller i porslinsemaljerat gjutjärn, som ger en bra värmefördelning och ett snyggt grillmönster på maten. Grillgallret är också lätt att rengöra och underhålla, tack vare den emaljerade ytan som motstår rost och repor.
Hur är Legend 425 utformad?
Legend 425 är en av modellerna i Legend-serien, och den är en kompakt gasolgrill med mångsidiga funktioner. Den har en generös grillyta på 60×45 cm, vilket är tillräckligt stort för att grilla för åtta personer samtidigt. Grillen är designad för att använda engångsgasolflaskor som standard, men du kan också köpa en adapter för att ansluta den till en större gasolflaska om du vill.
Hur monterar, tänder och använder jag Legend 425?
Legend 425 är enkel att montera, tända och använda. Montering av grillen tar bara cirka 45 minuter, och du behöver inga verktyg eller skruvar. Tändning av grillen är snabb och säker, tack vare Napoleon’s JETFIRE-tändsystem™ som ger en pålitlig gnista varje gång. Användning av grillen är smidig och bekväm, tack vare Napoleons konstruktion som ger en jämn värmefördelning över hela grillytan. Du kan också mäta temperaturen i grillen med ACCU-PROBE™-termometern på locket.
Vilka smarta funktioner har Legend 425?
Legend 425 har flera smarta funktioner som gör den praktisk och mångsidig. Grillen har två sidohyllor som ger extra yta vid grillen. Sidhyllorna är även fällbara för att ta mindre plats vid förvaring. Grillen har också en varmhållningshylla som ger extra yta för tillagning eller varmhållning i grillen. Grillen har också ett dropptråg som töms från sidan, vilket gör det enkelt att rengöra och underhålla grillen. Det finns också tillbehörskrokar i ändarna av sidohyllorna och en flasköppnare på andra sidan.
Hur kan jag grilla med kol och rök på Legend 425?
Legend 425 har också ett unikt tillbehör som gör den till en riktig allroundgrill. Med koltråget kan du förvandla gasolgrillen till en kolgrill. Koltråget i gjutjärn har också en rökflishållare med ett perforerat lock, så att du kan lägga till rökarom med rökspån och woodchunks. Du kan också använda gasolen för att tända kolen eller rökflisen, eller för att justera temperaturen i grillen. Med Legend 425 kan du grilla på det sätt som passar dig bäst.
Varför ska jag välja Legend 425?
Legend 425 är en grill som ger dig kvalitet och mångsidighet i ett. Med den här grillen kan du grilla med gasol, kol eller rök, och njuta av en fantastisk grillupplevelse varje gång. Grillen är enkel att montera, tända och använda, och har flera smarta funktioner som gör den praktisk och bekväm. Beställ din Legend 425 idag och upptäck skillnaden!

Läs mer om Napoleon Legend 425 gasolgrill

Napoleon Legend 425 gasolgrill

Gasolgrill

Hitta Napoleon Legend 425 gasolgrill även hos:


Rulla till toppen