Nilfisk All-In-1 Performer 250 Deluxe EU

Nilfisk All-In-1 Performer 250 Deluxe EU
Nilfisk All-In-1 Performer 250 Deluxe EU
Beskrivning av Nilfisk All-In-1 Performer 250 Deluxe EU

Nilfisk All-in-1 250 – Deluxe EU centraldammsugare

När det gäller komfort och rengöringseffekt är centraldammsugaren i en klass försig. Med en centraldammsugare blir städningen bekvämare mer effektiv och i princip ljudlös – dessutom slipper du mödan att bära dammsugaren upp och ned för trapporna.

Funktionalitet

Nilfisks centraldammsugare är en praktisk och användarvänlig lösning för de flesta hem. Maskinen har ett självrensande filter och kan användas både med och utan dammsugarpåse (20/25 liter) som endast behöver tömmas ett par gånger om året.

Dammet sugs ut genom det täta rörsystemet till en behållare som kan placeras i källaren eller garaget vilket innebär att hushållet blir helt fritt från mikropartiklar djurhår och dålig lukt. Nilfisks centraldammsugare ger ett mycket rent och hälsosamt inomhusklimat vilket är optimalt för dig som har barn husdjur eller är allergiker.

Nilfisk All-in-1 250 passar för lägenheter/villor på upp till 250 m².

Mångsidig dammsugning: tre slangar för olika ändamål

Till Nilfisks centraldammsugare medföljer 3 olika slangar: en manuell slang en Wireless +  med intelligent LED-display och sugstyrkereglering samt en Deluxe-slang (längd hos denna modell: 9 meter) med LCD-display och sugstyrkereglering.

Rör-set med rör och 3 sugkontakter medföljer.

Se Läs mer om varan för att hitta information om installation m.m.

Läs mer om Nilfisk All-In-1 Performer 250 Deluxe EU...


Sök bästa pris på Nilfisk All-In-1 Performer 250 Deluxe EU hos: