NILFISK ELITE Energy CLASSIC Röd

NILFISK ELITE Energy CLASSIC Röd
NILFISK ELITE Energy CLASSIC Röd
Beskrivning av NILFISK ELITE Energy CLASSIC Röd

Nilfisk Elite Classic (energiklass A)

– Förmodligen världens bästa filtrering bland hushållsdammsugare med HEPA-14 allergifilter

Nilfisk Elite är det perfekta valet om du har behov av en stark dammsugare med unikt god filtrering och användarvänliga funktioner.

Dammsugarna i den nya Elite-serien från Nilfisk tillhör en klass försig och sätter en helt ny standard för grundlig rengöring av hemmet. HEPA-14 filtret i kombination med det helt dammtäta systemet och mikrofiberpåsen fångar upp 99995% av alla partiklar vilket gör luften frisk och motverkar förekomsten av allergiframkallande partiklar såsom rök och pollen. 

Nilfisk Elite Classic har ett fjärrstyrt ergonomiskt soft grip-handtag som ger dig möjlighet att stänga av maskinen och justera sugstyrkan direkt via handtaget. Dammsugaren är designad för att vara hållbar och tålig samtidigt som den gör städningen enkel ergonomisk och effektiv.

Denna nya version av modellen har riktigt hög rengöringsförmåga på både golvmattor och hårda golv (klass B – se ecolabel). Denn extra miljövänliga motorn på 700 watt gör också att dammsugaren har energiklass A.

Trots den kraftfulla motorn och den goda sugeffekten har det inte dock gjorts några kompomisser avseende bullernivån. Elite Classic är nämligen mycket tystgående och har en ljudnivå på endast 69 dB.
 

Läs mer om NILFISK ELITE Energy CLASSIC Röd...


Sök bästa pris på NILFISK ELITE Energy CLASSIC Röd hos: