Nilfisk Elite Energy Comfort

Nilfisk Elite Energy Comfort
Nilfisk Elite Energy Comfort
Beskrivning av Nilfisk Elite Energy Comfort

Nilfisk Elite Energy Comfort

Förmodligen världens bästa filtrering bland hushållsdammsugare med HEPA-14 allergifilter

Nilfisk Elite är det perfekta valet om du har behov av en stark dammsugare med unikt god filtrering och användarvänliga funktioner.

Dammsugarna i den nya Elite-serien från Nilfisk tillhör en klass försig och sätter en helt ny standard för grundlig rengöring av hemmet. HEPA-14 filtret i kombination med det helt dammtäta systemet och mikrofiberpåsen fångar upp 99995% av alla partiklar vilket gör luften frisk och motverkar förekomsten av allergiframkallande partiklar såsom rök och pollen. Denna modell har även en uppdaterad miljövänlig motor på 1450 watt som har utomordentligt god rengöringsförmåga på hårda golv och mattor (klass A respektive B) men inte förbrukar några onödiga mängder energi.

Nilfisk Elite Comfort har ett fjärrstyrt ergonomiskt soft grip-handtag som ger dig möjlighet att stänga av maskinen och justera sugstyrkan direkt via handtaget. Dammsugaren är designad för att vara hållbar och tålig samtidigt som den gör städningen enkel ergonomisk och effektiv.

Trots den kraftfulla motorn och den goda sugeffekten har det inte gjorts några kompomisser avseende bullernivån. Elite Comfort är nämligen mycket tystgående och har en ljudnivå på endast 70 dB.

Elite Comfort är utrustad med en smart Auto-funktion som automatiskt anpassar sugstyrkan efter det underlag som ska rengöras. Dessutom har den en så kallad STOP & GO-parkering viket innebär att dammsugaren automatiskt stängs av när du sätter munstycket/röret i parkeringsläget.

Läs mer om Nilfisk Elite Energy Comfort...


Sök bästa pris på Nilfisk Elite Energy Comfort hos: