NILFISK POWER P ANIMAL Blågrøn

NILFISK POWER P ANIMAL Blågrøn
NILFISK POWER P ANIMAL Blågrøn
Beskrivning av NILFISK POWER P ANIMAL Blågrøn

Nilfisk Power Animal – inkl. turbo- och parkettmunstycke

Det optimala valet för allergiker och hem med husdjur.

Nilfisk Power Animal är en dammsugare av hög kvalitet som har en oerhört god dammupptagningsförmåga tack vare ett ultratätt HEPA-13 filter som fångar upp även de minsta dammpartiklarna. Till dammsugaren medföljer dessutom ett parkettmunstycke och ett turbomunstycke som är särskilt väl lämpat för att fånga upp djurhår från möbler och dylikt.

Nilfisk Power Animal har en effektiv motor som dessutom har en mycket låg energiförbrukning. Således ser dammsugaren till att du får bländande rengöringsresultat samtidigt som du förbrukar mindre energi.

Den höga prestandan och allergivänligheten kombinerat med en funktionell design gör att att denna dammsugare gör städningen så bekväm den kan bli. Nilfisk Power Animal har ett kombimunstycke av hög kvalitet där handtaget har en soft grip-beläggning samt lätthanterliga klick-lösningar mellan slang rör och munstycke. Sugstyrkan kan även regleras för att dammsugaren ska kunna lösa alla typer av uppgifter på ett så optimalt sätt som möjligt.

Den 8 meter långa sladden ger en god räckvidd på hela 112 meter.

Till Power Animal medföljer ett parkettmunstycke ett turbomunstycke samt 3 stycken extra munstycken.

HEPA-filtrering:
Utblåsluften rensas och filtreras oerhört effektivt genom ett HEPA-13-filter (dammsugarsystemets täthet har klass C) vilket gör att allergiframkallande partiklar såsom rök och pollen fångas upp. Således blir inomhusluften friskare och hälsosammare.

Robust design:
Den välkända Nilfisk-kvaliteten säkerställer en lång livslängd och hög prestanda hos dammsugaren.

5 års garanti:
Du kan vara lugn – dammsugaren är byggd för att hålla i många långa år.  

Läs mer om NILFISK POWER P ANIMAL Blågrøn...


Sök bästa pris på NILFISK POWER P ANIMAL Blågrøn hos: