Philips Advanced BRE650/00

Philips Advanced BRE650/00
Philips Advanced BRE650/00
Beskrivning av Philips Advanced BRE650/00

Det S-formade handtaget hjälper dig att styra den över hela kroppen. Det bredaste huvudet med keramiska skivor epilerar nära huden för att fånga upp även fina hårstrån för snabba långvariga resultat. Våt och torr användning med åtta tillbehör för personlig skönhetsvård.

Enkel användning
• Den första epilatorn med S-format handtag
• Ergonomiskt designad epilator för både våt- och torrepilering
• Inbyggd lampa gör att du enklare ser alla hårstrån

Noggranna resultat
• Epilatorn har keramiska pincettplattor med mikroräfflor
• Extra brett epileringshuvud
• Patenterat epileringssystem tar bort korta hårstrån

Personliga kroppsvårdslösningar
• Extra tillbehör till epilatorn
• Massagetillbehör för kroppen
• Exfolieringsborste för kroppen
• Rakhuvud och trimkam
• Tillbehör för ansikte och känsliga områden
• Tillbehör för skonsam epilering

Ergonomiskt S-format handtag 
Epilatorns s-formade handtag är ergonomiskt utformat för ett bekvämt grepp. Designen gör epilatorn enkel att manövrera och hålla i när du epilerar svåråtkomliga delar på kroppen. 

Keramiska skivor med mikroräfflor 
Huvudet på våra Satinelle epilatorer är extra brett så att du täcker så stor yta som möjligt med ett enda drag. Du slipper behandla samma yta om och om igen eftersom epilatorn fångar alla hårstrån i ett enda drag. 

Bredast epileringshuvud 
Huvudet på våra Satinelle epilatorer är extra brett så att du täcker så stor yta som möjligt med ett enda drag. Du slipper behandla samma yta om och om igen eftersom epilatorn fångar alla hårstrån i ett enda drag. 

Patenterat epileringssystem 
Philips Satinelle lyfter även korta och fina hårstrån till en optimal position för att kunna fångas upp av epilatorns pincettplattor. Det greppvänliga materialet och de runda keramiska skivorna epilerar nära huden för ett skonsamt och mycket effektivt resultat. 

Våt och torr användning 
För skonsam och bekväm användning i duschen eller badet med halkfritt grepp för optimal våtoch torranvändning. 

Opti-light 
En inbyggd lampa på epilatorn gör att du ser även de minsta stråna och garanterar att du inte missar några fläckar. Lampan möjliggör bästa epileringsresultat på alla delar av kroppen. 

Kroppsvårdshuvuden 
Till alla Satinelles epilatorer medföljer anpassade tillbehör för olika områden på kroppen och för en mer effektiv behandling. Välj den modell som bäst passar dina behov! 

Massageapparat för kroppen
Denna modell kommer med ett exklusivt massagetillbehör som stimulerar blodcirkulationen och ger dig en strålande hud samt en fantastiskt avslappnande känsla.

Exfolieringsborste för kroppen
Exfolieringsborsten som medföljer denna modell hjälper till att avlägsna döda hudceller. 48 200 hypoallergena fina borststrån borstar varsamt men effektivt bort döda hudceller och stimulerar föryngring av huden. När du använder borsten på Satinelle exfolieras huden betydligt mer effektivt än om du enbar

Tillbe

Läs mer om Philips Advanced BRE650/00...


Sök bästa pris på Philips Advanced BRE650/00 hos: