Philips BRI863/00

Philips BRI863/00
Philips BRI863/00
Beskrivning av Philips BRI863/00

Varaktig hårborttagning med IPL-teknologi
• IPL-teknologi för säkert hemmabruk
• Ljuspulser söver hårsäckarna
• Kliniskt bevisat resultat
• Lämplig för olika hår- och hudtyper

Säker och effektiv på ansikte och kropp
• Tillämpningsområden
• Hudtonssensor för extra säkerhet
• Sensor anpassar intensitetsnivån efter din hudton
• Skonsam behandling
• 5 intensitetsnivåer

Maximal frihet minimalt krångel
• Släta ben i ett svep med "Slide & Flash"
• Inga extralampor eller andra tillbehör behövs

IPL-teknologi
I Philips Lumea används en innovativ ljusbaserad teknologi kallad IPL (Intense Pulsed Light) samma teknologi som används på professionella skönhetssalonger. Philips har anammat den här teknologin och anpassat den för säker användning hemma. Philips har arbetat tätt tillsammans med hudvårdsexperter för att utveckla IPL för hemmabruk. Vi har genomfört omfattande forskning på IPL-teknologin i över 10 år tillsammans medmer än 2 000 kvinnor för att kunna presentera IPL för säker och effektiv användning hemma.

Len hud varje dag
Ljuspulserna i Philips Lumea är inte fullt lika starka som de som används på salong vilket innebär att metoden inte ger permanent hårborttagning utan behandlingen måste upprepas med jämna mellanrum. Philips Lumea avger lätta ljuspulser mot hårrötterna. Ljuset absorberas av melaninet (pigmentet) i håret och omvandlas till ljusenergi (värme). Värmen stimulerar hårsäcken att gå in i en vilofas. Resultatet blir att håret faller av och återväxt förhindras vilket leder till att mängden hår som växer ut gradvis minskar. Du bör upprepa behandlingen var fjärde till var åttonde vecka för att förhindra att hårrötterna börjar producera hårstrån igen.

Effektivt utan ansträngning
Vi på Philips har forskat i IPL-teknologin i över 20 år och är stolta att kunna erbjuda IPLmetoden för säker hårborttagning hemma. Kliniska tester visar att Lumea IPL reducerar hårväxten med över 75 % redan efter fjärde behandlingen. Om du upprepar behandlingen (var 4:e till 8:e vecka beroende på individuell hårväxt) håller sig benen släta och hårfria i upp till åtta veckor. Du kan förstora bilden genom att klicka på den i bildgalleriet längst upp på den här sidan. Du kan i lugn och ro prova denna produkt i 120 dagar. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Philips 120 dagars garanti gäller oavsett var du väljer att köpa din produkt men du måste vända dig till Philips för att kunna utnyttja garantin. För mer information kontakta Philips kundtjänst.

Lämpliga hår- och hudtyper
Philips Lumea fungerar effektivt på (naturligt)mörkblont brunt och svart hår. Som med andra ljuspulsbaserade behandlingar beror behandlingens effekt på nivån av melanin i håret. Melanin är det färgpigment i håret som absorberar IPL. Ljuspulsbehandlingar är inte effektivt på ljusblont vitt/grått eller rött hår eftersom hårstrån i dessa färger inte har tillräckligt mycket melanin. IPL-behandling är inte heller lämplig för personer med naturligt mörk hudton. Titta på matrisen för hud- och hårtyp f&o

Läs mer om Philips BRI863/00...


Sök bästa pris på Philips BRI863/00 hos: