Philips EnergyUp Energy Light HF3420/01

Philips EnergyUp Energy Light HF3420/01
Philips EnergyUp Energy Light HF3420/01
Beskrivning av Philips EnergyUp Energy Light HF3420/01

Philips EnergyUp Intense Blue
 

EnergyUp Intense Blue är en bärbar energilampa med kompakt design som är enkel att bära med sig och använda var och när som helst. Med hjälp av lampans naturliga dagsljus kan du öka både energinivån och humöret. Endast 20-30 minuter om dagen krävs för att ge dig full energi och bekämpa vintertrötthet och nedstämdhet.

 

Lika effektiv som större ljuskällor med 10.000 lux

Det blå ljuset från EnergyUp Intense blue är den mest effektiva formen av ljusterapi och kräver endast en styrka på 200 lux för att uppnå en effekt som motsvarar 10.000 lux av vitt ljus. Trots att EnergyUp Intense blue är en av marknadens minsta energilampor har den med andra ord samma effekt som en större variant. Så länge du placerar lampan på armlängds avstånd med ljuset innanför ditt synfält kan du läsa arbeta eller varför inte äta frukost samtidigt som du använder den.

 

Oberoende forskning bekräftar förbättrade energinivåer

Kliniska tester har visat att EnergiUp höjer energinivån och förbättrar humöret vilket hjälper till att bekämpa trötthet och vintertrötthet. Oavhängig forskning visar att 70% av de personer som prövat EnergyUp Intense blue upplevde att energi förbättrades efter endast 2 veckors användning (undersökning med 823 deltagare i Storbritannien av företaget Bzz Agent år 2011). 84% var dessutom nöjda med hur EnergiUp Intense blue bidrog till att minska deras vintertrötthet.

 

 

 

Läs mer om Philips EnergyUp Energy Light HF3420/01...


Sök bästa pris på Philips EnergyUp Energy Light HF3420/01 hos: