Philips EnergyUp EnergyLight

Philips EnergyUp EnergyLight
Philips EnergyUp EnergyLight
Beskrivning av Philips EnergyUp EnergyLight

Philips EnergyUp Energy Light
 

Philips EnergyUp är en ljusterapilampa som använder den naturliga kraften hos dagsljuset för att öka energinivån och humöret. Endast 20-30 minuters ljusbehandling om dagen räcker för att ge dig full energi.

EnergyUp använder de modernaste och mest högeffektiva LED-ljuskällorna från Philips vilket gör att den tar mindre plats än konventionella ljusterapilampor. EnergyUp har en stilren nätt design och kan exempelvis placeras på skrivbordet med hjälp av den justerbara foten eller hängas upp på väggen med hjälp av de medföljande väggbeslagen.

Ljuset som produceras har en hög luminans på upp till 10.000 lux och en färg som är mycket lik mättnaden hos naturligt dagsljus. Lampans har 5 nivåinställningar för ljusintensitet.

 

Bekämpar trötthet och energisvackor

Bristen på ljus under vinterhalvåret gör att många upplever en märkbar nedstämdhet och brist på energi. Philips EnergyUp motverkar dessa symptom på vintertrötthet med hjälp av solljusets naturligt energigivande kraft.

 

Oberoende forskning bekräftar förbättrade energinivåer

Vid klinisk forskning har EnergyUp bevisligen ökat energinivån och bidragit till att bekämpa vintertrötthet. Det är ett välkänd faktum att starkt vitt ljus reducerar trötthet och ökar vakenhet samtidigt som det bidrar till bättre vitalitet och välbefinnande. Ljusbehandlingen är i allt högre grad ett förstahandsval vid säsongbetonade humörsvängningar och vid en arbetsplatsundersökning har det visats att de medverkande upplevde ett förbättrat humör mer energi vakenhet och produktivitet efter att de exponerats för starkt ljus.

 

Läs mer om Philips EnergyUp EnergyLight...


Sök bästa pris på Philips EnergyUp EnergyLight hos: