Philips Wake-Up Light

Philips Wake-Up Light
Philips Wake-Up Light
Beskrivning av Philips Wake-Up Light

Philips Wake-Up Light

Soluppgången är inspirationen bakom Philips Wake-up Light som väcker dig på ett naturligare sätt med en unik kombination av ljus och ljud. Det gör att du känner dig piggare och lättare kommer upp ur sängen. Forskning har visat att Philips Wake-Up Light inte bara väcker dig mera naturligt utan även ger dig mer energi och förbättrar ditt morgonhumör.

Precis som den naturliga soluppgången ökas ljuset gradvis över 30 minuter tills rummet är fyllt med ett varmt gult ljus. Processen med att gradvist öka ljuset stimulerar kroppen att vakna naturligt. När rummet är fyllt med ljus spelas det ljud du valt att avsluta uppvaknadet med.

 

Nattlampa med 10 ljusinställningar

Ljuskänsligheten varierar från person till person. Oftast behöver en person kortare tid att vakna vid högre ljusintensivitet. De 10 olika inställningarna för ljusintensivitet  i Wake-up Light kan anpassas och ställas in på ända upp till 200 lux. Vid soluppgångssimuleringen förändras färgen på ljuset från gult till klargult.

 

Naturliga ljud väcker dig skonsamt

När det är dags att stiga upp spelas ett behagligt ljud som lugnt och naturligt avslutar uppvakningsprocessen. Ljudet ökas gradvis i styrka under en och en halv minut.

 

Snooze-funktion<

Läs mer om Philips Wake-Up Light...


Sök bästa pris på Philips Wake-Up Light hos: