Samsung RS7768FHCSR

Samsung RS7768FHCSR
Samsung RS7768FHCSR
Beskrivning av Samsung RS7768FHCSR

Info om produkten: Modellen från Samsung har en kylkapacitet på hela 361 liter och har plats till allt det ett storhushåll behöver i vardagen. I fryssektionen kan du få plats med 184 liter. Energiklass A++ är marknadens näst bästa energimärkning. Det betyder att det är ett miljövänligt val samtidigt som det inte belastar din plånbok onödigt mycket.

Eftersom frysen har automatisk avfrostning behöver du inte tänka på den delen av arbetet mer. Ventilerad kylning betyder att kylskåpet alltid håller samma temperatur oavsett hylla i skåpet. Skåpet har digital temperaturinställning som låter dig ställa in det exakta gradtalet du önskar. LED-belysningen gör det lätt att hitta det du söker av matvaror samtidigt som det ger ett behagligt ljus och är energisnålt.

Du kan stilla törsten med iskallt vatten från detta skåp då den är utrustad med en vattendispenser. Du kan också få både istärningar och krossad is. Skåpet har fryslådor istället för ett frysskåp. Det betyder att kylsektionen blir bredare och frysvarorna organiseras i en eller flera lådor under kylen.

Läs mer om Samsung RS7768FHCSR...


Sök bästa pris på Samsung RS7768FHCSR hos: