Sharp SJ-F1526E0I

Sharp SJ-F1526E0I
Sharp SJ-F1526E0I
Beskrivning av Sharp SJ-F1526E0I

SJ-F1526E0I-EU

Rymligt elegant och högteknologiskt ”Amerika” skåp från Sharp med Adapti Zon teknik:

Amerikanska kylskåp kännetecknas oftast av att ha gott om utrymme – och det är också som kännetecknar denna modell från Sharp.

Med en kyl på 362 liter och två frysar på 82 liter/st (162 totalt) här finns utrymme för allt.

Sharps Modell 1526 levereras i en snygg design med en yta av rostfritt stål med anti-damm och antireflexbehandling. Utrustad med inbyggd display och touchkontrollpanelen. Den har en höjd av 185.0 cm. En bredd på 91 cm och ett djup av 75 cm.

 

Sharp Adapti zon:

Sharp Adapti Zon-tekniken gör att du kan använda de två nedersta sektionerna antingen som kyl eller frys. De kan också stängas av efter behov. Sharps Modell 1526 har till skillnad från i stort sett alla konkurrerande produkter 2 kompressorer. Det ger dig optimal flexibilitet för användning av skåpet.

Energiklass A garanterar dig ett vettigt köp både ekonomiskt och miljömässigt.

Med LCD-display och soft touch kontrollpanelen är det enkelt både att ställa in och kontrollera temperaturen.

I ett traditionellt kylskåp kan det finnas en viss variation i upptill och nedtill i skåpet. Problemet undviks i detta kylskåp med ventilerad kylning. Den funktionen ser till att temperaturen konstant är densamma överallt i kylskåpet. Denna funktion gör att det blir lättare att hålla all mat färsk eftersom de enkelt kan förvaras vid rätt temperatur.

No Frost funktionen eliminerar nedisning av frysen En jämn cirkulation av luft och en låg fuktnivå förhindrar bildandet av is och torkning av den frusna maten.

Kylskåpet har LED-belysning vilket garanterar ett bra ljus inuti kylskåpet.

Läs mer om Sharp SJ-F1526E0I...


Sök bästa pris på Sharp SJ-F1526E0I hos: