
Rullrån och Tankebrus
Vi äter när vi firar vi äter när vi sörjer och vi äter när vi har tråkigt. Den här bakboken är för dig som är lycklig ledsen arg…
Läs mer...

Vår Planet
Svindlande foton och vackra illustrationer ger oss en bild av jordens olika livsmiljöer med varierande växtlighet och djurliv i denna bok av Matt Whyman. Vi får utforska islandskap…
Läs mer...

Zeinas Green Kitchen
Zeina Mourtadas Zeinas Green Kitchen ger dig recept på skön och grön mat från olika delar av världen. Gå på upptäcksfärd i kokboken och låt dig lockas av…
Läs mer...

Mat på en Plåt
Om du är ute efter mångsidig kokbok med många gröna recept och inspiration för enkel matlagning passar den här boken perfekt i ditt kök. Upplägget att laga allt…
Läs mer...

Närmare Naturen
Det är i naturen det händer! Närmare naturen är en populärvetenskaplig bok om varför vi mår bra av att vistas därute; bland träden och fåglarna i solen vid…
Läs mer...

Baka i Långpanna Deluxe
Sveriges bakdrottning Frida Skattberg är tillbaka med en ny kokbok. Den här gången bjuder hon på recept för enkla bakverk till många och allt bakas i långpanna! Här…
Läs mer...

Baka utan ugn Danskt band
No bake = baka utan ugn. Ett roligt och annorlunda sätt att baka som ger ett förbluffande gott resultat! Camilla Hamid insåg redan som tioåring att det mesta…
Läs mer...

Konsten att elda
I boken Konsten att Elda delar eld- och överlevnadsexperten Mattias Norberg med sig av sin detaljerade kunskap om allt från att välja rätt ved och tillverka fiffiga tändmaterial…
Läs mer...

Vegansk Husmanskost
Vill du prova på något nytt eller har du redan erfarenhet av vegansk mat? Oavsett kommer du ha nytta av den här inspirerande och lärorika kokboken. I Vegansk…
Läs mer...

Det Vilda Köket
Att äta lindblad kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök dessutom är det helt gratis och garanterat ekologiskt. I den här kokboken visar…
Läs mer...

Godare Glass
Gudomligt god glass utan någon maskin och på några få ingredienser. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Camilla Hamids glass blandar du…
Läs mer...

Blåbärssnår Äppelskrutt och Rabarberskugga
»Jag vill att mina recept ska framkalla känslor dofter och minnen. Det ploppande ljudet från en rabarberstjälk som dras upp ur jorden. Texturen hos ett solmoget hallon som…
Läs mer...

Flera Fingrar Gröna
Sugen på att börja odla dina egna grödor men lite osäker på hur? Det är inte svårt när du har denna vackert illustrerade handbok till din hjälp. I…
Läs mer...

Kokbok för Grå Dagar
Mathias Dahlgren visar oss att det behöver inte vara tråkigt bara för att det är vardag. I den här boken utmanar han med recept och inspiration för matlagning…
Läs mer...

Äta Vilda Växter
Den erfarna örtkännaren Lisen Sundgren presenterar 33 vilda ätliga och vanliga örter blommor och bär i denna hand- och kokbok. Den är till viss del baserad på hennes…
Läs mer...

Klassiska Rätter på Veganskt Vis
Hållbara recept på maten du inte kan vara utan detta är boken som bjuder på veganska versioner av favoriträtter från hela världen. Drömmen att äta rätterna vi älskar…
Läs mer...

Grönsaker A-Ö
Klassiska rätter möter det moderna gröna köket. Vår främste gröna kock Paul Svensson kommer äntligen med sin stora bok om grönsaker. Med över 500 recept fördelade på 32…
Läs mer...

Alkoholfritt till maten
Att välja alkoholfritt ligger i tiden och utbudet av alkoholfria alternativ växer stadigt i butikerna. Men fortfarande står många av oss rådvilla när det gäller att kombinera drycken…
Läs mer...

Plastbanta
Ligger du vaken på natten och tänker på alla plastpartiklar i världshaven? Ingen panik! Kriget mot plasten har börjat och du kan vara med och kämpa! I denna…
Läs mer...

Rädda Maten!
Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes…
Läs mer...

The New Green Protein
Vill du äta mer grönt men är orolig för att inte få i dig allt du behöver? The New Green Protein är en handbok och kokbok av Therese…
Läs mer...

Baka utan ugn Inbunden
No bake = baka utan ugn. Ett roligt och annorlunda sätt att baka som ger ett förbluffande gott resultat! Camilla Hamid insåg redan som tioåring att det mesta…
Läs mer...

Skörda Lagra Laga
I Farbrors Gröns nya handbok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dignande grönsaksland och känner sig osäker. För när är det…
Läs mer...

Naturskyddsföreningens guide till ett hållbart liv
Klimatångesten sprider sig bland allt fler människor. Frågan om vår planets framtid kan kännas överväldigande stor och obehaglig. Finns det egentligen något man kan göra som enskild individ?…
Vildvuxet
Vildvuxet
Beskrivning av VildvuxetTa den erfarna örtkännaren Lisen Sundgren i hand och plocka korgen full med naturliga delikatesser med hjälp av denna hand- och kokbok. Njut sedan av din skörd i spännande maträtter och hälsobringande huskurer. Med Vildvuxet i handen lär du dig att skörda på ett för framtiden hållbart sätt och hur du tar hand om din skörd så att den bevarar smak och kvalitet. Gör som allt fler toppkrogar runtom i världen och plocka ur naturens skafferi för vildvuxet är bra för själen och gott på tallriken!
Läs mer om Vildvuxet...
Sök bästa pris på Vildvuxet hos:
Kategori: Böcker matlagning
Varumärke: Bonnier Fakta