Woods DS12F

Woods DS12F
Woods DS12F
Beskrivning av Woods DS12F

För krypgrunder upp till 90m2

Wood’s DS12F är särskilt utvecklad för krypgrunder och får effektivt cirkulation på luften även i utrymmen där det är lågt i tak. Använd DS12F i din krypgrund och du ser till att mögel och fukt aldrig hinner få fäste – en liten investering för att bevara värdet på hus! Koppla en slang till avfuktaren för direktavledning och slipp bekymra dig om att tömma vattentanken – vattnet leds direkt till avloppet!

DS12F – en optimal avfuktare för mindre krypgrunder!

DS12F har god avfuktningskapacitet ända ner till +5°C och är otroligt lätt att installera och använda. Placera avfuktaren centralt i krypgrunden för att få bäst cirkulation på luften. Med en vanlig trädgårdsslang kan du enkelt avleda vattnet ut ur krypgrunden och behöver inte tänka på att tömma vattentanken. DS12F är en robust maskin som är speciellt utvecklad för avfuktning av krypgrunder. Den fungerar dock lika bra i mindre källare tvättstugor och garage.

OBS: Håll koll på fukten i krypgrunden med en hygrometer. Med krypgrundhygrometern Wood’s SS-7002 så håller du enkelt koll på fukten i krypgrunden uppifrån huset!

6 års garanti!
Alla DS ED och TDR modeller leveras med ett unikt antimögelfilter. Filtret fångar upp skadliga mögelsporer damm och andra partiklar som kan frigöras till exempel då du torkar tvätt. Dessutom skyddar filtret avfuktaren från damm och det är därför som Wood’s nu kan lämna förlängd totalgaranti upp till 6 år på din avfuktare! Det enda du behöver göra är att registrera din avfuktare samt byta ut luftfiltret en gång per år. Vill du inte ta del av den förlängda garantin har du ändå 2 års produktgaranti.

Fördelar

Avfuktar krypgrund vind tvättstuga garage och källare.
Tar bort överflödig fukt och dålig lukt.
Ger dig en signifikant värmepumpseffekt (mer energi ut än in)!
Effektiv luftrening.
Wood`s är de mest energieffektiva avfuktarna du kan hitta.
Byt filter 1 gång/år och få förlängd garanti upp till 6 år.
30 dagars öppet köp.
Automatisk avfrostning och mögelskydd!

Läs mer om Woods DS12F...


Sök bästa pris på Woods DS12F hos: