Zwilling – Enfinigy Personal Blender 600W 0,55 l Silver

Zwilling – Enfinigy Personal Blender 600W 0,55 l Silver

Personal Blender ur serien Enfinigy från Zwilling är den perfekta mixern för dig som vill kunna njuta av en smoothie eller proteinshake on-the-go. Den här lilla mixern är otroligt effektiv och smidig, och med en integrerad sladdförvaring förvaras den enkelt i köksskåpen, men kan med fördel stå framme på köksbänken och således alltid vara redo när det är dags att använda den. Fyll behållaren med önskade ingredienser, vrid på ratten till önskat program, sätt på det medföljande munstycket och njut av din morgon-smoothie på väg till jobbet, på gymmet eller på bussen – enklare än så här blir det inte!


Mixern har 2 program installerade: ett med pulsfunktion och ett för smoothies, välj det som passar bäst vid varje tillfälle. Tack vare den inbyggda displayen ser du enkelt valt program och när mixern inte är i gång blir displayen dold. Behållaren är tillverkad i det BPA-fria och slitstarka materialet Tritan som tål både värme och kyla samt rymmer 550 ml. Mixerns kryssblad är tillverkade i Zwillings patenterade specialstål, ett rostfritt stål av hög kvalité som ger jämna och fina resultat varje gång. Bladen krossar is såväl som nötter så att du även kan använda mixern till röror och annat gott. Mixern har även en låsfunktion vilket innebär att om locket inte sitter ordentligt kommer den inte att starta, därmed försäkras trygg användning och skador motverkas.


Den kraftfulla motorn på 600W går tyst under användning så att du kan använda den när du vill utan att föra oväsen. Behållaren rekommenderas att diskas för hand. Tillverkad i Tyskland och designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez. Registreras produkten får du 5 års garanti. En fantastisk mixer som tillåter dig att ta med ditt mellanmål, frukost eller snacks vart du än ska!


– Behållare som rymmer 550 ml

– 2 automatiska program

– Display för enkel användning

– Låsfunktion för din säkerhet

– Munstycke för on-the-go smoothies medföljer

– Kraftfull AC-motor på 600W som går tyst

– 5 års garanti vid registrering av produkt

Läs mer om Zwilling – Enfinigy Personal Blender 600W 0,55 l Silver

Zwilling – Enfinigy Personal Blender 600W 0,55 l Silver

Blenders

Hitta Zwilling – Enfinigy Personal Blender 600W 0,55 l Silver även hos:


Rulla till toppen