AEG S76010CMX2

AEG S76010CMX2
AEG S76010CMX2
Beskrivning av AEG S76010CMX2

Det får du: Lagar du ofta mat och är du del av ett stort hushåll har du behov för mycket plats. Denna modell från AEG rymmer 417 liter och har plats till de dagliga matvarorna och då ni varit och storhandlat. Frysen rymmer 119 liter. Side-by-Side skåpet ligger i den bättre delen av energiskalan vilket också framgår av energimärkningen A+.

En smart detalj är den automatiska avfrostningsfunktionen som gör att frysen frostar av sig själv. Formattering: Den ventilerade kylningen är din garanti för samma temperatur både i botten mitten och högst upp i kylskåpet. Skåpet har digital temperaturinställning som låter dig ställa in det exakta gradtalet du önskar. LED-belysningen är inte bara energisnål den ger också ett behagligt sken och hjälper dig att snabbt få överblick över dina matvaror.

Detta skåp har en vattendispenser som du alltid kan hämta kallt vatten från. Du kan också få is från istärningsbehållaren. Skåpet har fryslådor istället för ett frysskåp. Det betyder att kylsektionen blir bredare och frysvarorna organiseras i en eller flera lådor under kylen.

Läs mer om AEG S76010CMX2...


Sök bästa pris på AEG S76010CMX2 hos: