Blendtec – Designer 725 Blender Metallgrå

Blendtec – Designer 725 Blender Metallgrå

Designer 725 blender från Blendtec är effektiv, har en stilren design och en kraftfull motor på nästan 4 hästkrafter. Den här blendern har 100 hastighetsnivåer, sex olika program, en pulsfunktion samt en funktion som mixar 10 sekunder åt gången. Blendern är den perfekta assistenten och hjälper dig skapa mindre underverk i köket!


Designer 725 har en touchpanel som används för att navigera mellan programmen och hastigheterna. Ett tryck eller en swipe senare är mixern startad och du kan i lugn och ro ägna dig åt annat under tiden. När ett program är startat sköter blendern jobbet själv och styr hastigheten regelbundet samt stänger av sig själv när det är slut. De förinstallerade programmen är anpassade efter olika ingredienser och råvaror. Det finns ett för varje tillfälle:

– Salsa: Används till såser, röror och smeter

– Smoothie: Används när det är dags för smoothie

– Glass: Används när du vill göra glass, sorbet, milkshake eller frozen yoghurt

– Juice: Används när du vill göra juice och klarar av hela frukter

– Soppa: Används till att göra värmande soppor

– Rengöring: Används för att göra rent kannan


Den medföljande Wildside Jar+ kannan har en kapacitet på 2,5 liter och kommer med ett lock som sluter tätt. Den femkantiga kannan är speciellt utformad för maximal hastighet och virvelrörelse. Rengör kannan enkelt genom att fylla den med vatten en bit ovanför knivbladen, addera några droppar diskmedel och låt den sedan mixa i cirka 20 sekunder. Den här blendern kommer vara med under många år framöver och ger dig en professionell upplevelse samt ett perfekt resultat varje gång! Produkten har 8 års garanti.


– Touchpanel för navigering

– 100 hastighetsnivåer, 6 förinstallerade program

– Enkel att använda, enkel att rengöra

– Patenterad, BPA-fri Wildside+ Jar 2,5 liter

– 8 års garanti

Läs mer om Blendtec – Designer 725 Blender Metallgrå

Blendtec – Designer 725 Blender Metallgrå

Blenders

Hitta Blendtec – Designer 725 Blender Metallgrå även hos:


Rulla till toppen