Rivsalt – Rivjärn Rivsalt

Rivsalt – Rivjärn Rivsalt

Rivsalt Kitchen är en gastronomisk upplevelse och ett nytt sätt att salta på maten. det vit/rosa himalayasaltet rivs över anrättningen med ett japanskt rivjärn, som kan jämföras med en kockkniv av hög kvalitet. Saltstenen och rivjärnet blir matplatsens naturliga mittpunkt då de placeras i det medföljande bordsstället i obehandlad ek.

Rivsalt – Rivjärn Rivsalt

Markus Aujalay Stor Bräda

Markus Aujalay Stor Bräda

Servera maten på denna eleganta och vackra bräda av akacieträ med 3 bestick från Markus Aujalay. Passar även som serveringsbräda av delikatesser. Den mäter 63 cm x 20 cm 1,5 cm. Denna bräda ska rengöras för hand.

Markus Aujalay Stor Bräda

Eva Solo Brödlåda sand

Eva Solo Brödlåda sand

Med en snygg och praktisk brödlåda från Eva Solo på köksbänken blir det enkelt att förvara ditt bröd på rätt sätt, så att det håller sig härligt färskt länge. Lådan har en stilren design med ett lock i oljad bambu, och en inbyggd skärbräda med praktiska räfflor som samlar smulorna när du skär upp brödet.  …

Eva Solo Brödlåda sand Läs mer »

Eva Solo Brödlåda sand

Mondial Mitt kinesiska skafferi: En guide med recept

Mondial Mitt kinesiska skafferi: En guide med recept

Alla hemmakockar som någon gång besökt en asiatisk livsmedelsbutik har nog upplevt både extas och förvirring inför det stora utbudet av burkar, flaskor och kryddor. Men var ska man egentligen börja? Vad är MSG egentligen och varför finns det så många olika sorters soja? I kokboken Mitt kinesiska skafferi hittar du svaren. Med både lättlagade recept …

Mondial Mitt kinesiska skafferi: En guide med recept Läs mer »

Mondial Mitt kinesiska skafferi: En guide med recept
Rulla till toppen