Victorinox – Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Gul

Victorinox – Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Gul

Urbeningskniv med ett Gokujoblad, ett uppåtböjt blad i rostfritt stål på 15 cm och häftigt gult handtag i hållbar Fibrox från Victorinox.

Denna smarta urbeningskniv från Victorinox kommer med två funktioner i en – den fungerar både som urbeningskniv och som filékniv. Kniven har en såkallad Gokujo-design vilken karaktäriseras av det skarpa uppåtböjda bladet som är speciellt utformat för att enkelt kunna glida in med ett snitt, och sedan lätt kunna ta sig runt ben, fett och senor för problemfri urbening. Bladet är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål som garanterar knivens hållbarhet och kniven är även utrustad med ett tåligt ergonomiskt skaft i materialet Fibrox med en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för både komfortabel och säker användning under alla tillfällen. Handtaget har en gul färg som gör att kniven enkelt går att hittas bland knivarna i en större samling. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.

Victorinox Fibrox Gokujo Urbeningskniv har ett blad som är 15 cm långt.

Läs mer om Victorinox – Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Gul

Victorinox – Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Gul

Filéknivar

Hitta Victorinox – Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Gul även hos:


Rulla till toppen